Platform Duurzame Eiwitten

MFH-Pulses – Dienstverlener

MFH staat voor: Mariët Food Holland. Eigenaar Mariët van de Noort is opgegroeid op een akkerbouwbedrijf – tussen de  bonen en erwten. Op de akkers van haar vader zag ze de planten groeien en leerde ze spelenderwijs hoe de teelt, de oogst en de verkoop in zijn werk gaat. Zij studeerde Levensmiddelen-technologie aan de Landbouw-universiteit in Wageningen.

Vanaf 1998 tot heden is zij actief in de peulvruchtenindustrie, bij een grote variatie aan bedrijven in diverse functies en rollen, in en buiten Nederland. Door haar jarenlange specialisme in de relatief onbekende hoek van de plantaardige eiwitten (exclusief soja) beschikt zij over een brede werkervaring  en een enorm netwerk in deze hoek, van telers tot verwerkers, van universiteiten en onderzoeksinstellingen tot industriële eindgebruikers.

Sinds 2002 is Mariët gevestigd als freelance  levensmiddelentechnoloog, met als specialismen: peulvruchten en extracten daarvan; plantaardige eiwitten, voedingsvezels, vleesvervangers. Van deze producten / ingrediënten kan Mariët u alles vertellen over de teelt, verwerking, toepassing, functionaliteit, marktkennis, inkoop en verkoop.

Mariët vertegenwoordigt een aantal bedrijven voor de vermarkting van eiwitrijke ingrediënten.

Meer informatie

Mariet van de Noort Msc.
Molenstraat 94, 4793 RC Fijnaart
0168-465392  |  06-13926274

mariet@mfh-pulses.com
www.mfh-pulses.com