Platform Duurzame Eiwitten

Vivera – Peulvruchten

Proeven, ontdekken, uitproberen …. het zit in onze natuur om te variëren met wat we lekker vinden. Vivera doet dat al 25 jaar op vegetarische, smakelijke wijze. Daarom hebben we genoeg om uit te kiezen. Handig, want geen dag is hetzelfde.

Dus pluk de dag met wat wij uit de natuur plukken.

De meeste van onze vegetarische producten zijn gebaseerd op sojabonen. Daarnaast hebben we ook producten die gemaakt zijn van lupine, kikkererwten, maïs, rijst en aardappelen. Om het kiezen makkelijk te maken hebben we ons assortiment ingedeeld in de volgende productcategorieën:

  • Vegetarisch
  • 100% Plantaardig
  • Biologisch
  • Lupine

De nummer 1 van NederlandVivera_foto

Al sinds 1990 weten we als geen ander hoe je de beste vegetarische producten maakt. Daar richten wij ons volledig op. In het begin vond je ons in verschillende Nederlandse supermarkten. Inmiddels maken we ook in de foodservice ‘de lekkere variatie’ waar. En of het nou om onze vegetarische, 100% plantaardige, biologische of lupine-producten gaat: voortaan swingen ze nog meer de pan uit. We hebben ze namelijk nog lekkerder gemaakt. Dankzij de uitgesproken kleur en uitstraling springen de nieuwe verpakkingen er bovendien óók nog eens uit in het schap.

Meer informatie

Vivera B.V.
Handelsweg 9
7451 PJ  HOLTEN
Tel 0548 85 00 00

http://www.vivera.com
info@vivera.com