Platform Duurzame Eiwitten

Schouten Europe/Goodbite – Peulvruchten

Goodbite_nieuw_Seeds BurgerSchouten Europe B.V. heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren en vermarkten van vleesvervangers. Sinds 2002 heeft Schouten Europe BV een eigen merk voor de consumentenmarkt: GoodBite (www.goodbite.nl). Door de jaren heen is er een ruim assortiment aan producten ontwikkeld. De producten zijn onder andere samengesteld uit eiwitten die afkomstig zijn van soja, tarwe en erwten. Het GoodBite assortiment bestaat uit: burgers, worsten, schnitzels (gevuld), snacks, roerbakproducten, BBQ/Grill producten, tofu, ingrediënten en broodbeleg.

Veelzijdig Inzetbaar

De meeste GoodBite producten zijn al gegaard en dus snel te bereiden. Producten zoals de GoodBite Roerbakreepjes en het GoodBite Rul Gehakt kunnen direct in bestaande recepturen worden verwerkt. De producten zijn cholesterolvrij, veelzijdig inzetbaar en relatief lang houdbaar.

Schouten Europe B.V. is een flexibele organisatie en kan de smaak en samenstelling van de producten snel aanpassen aan klantbehoeften maar ook aan culturele verschillen. Daarnaast bieden Schouten Europe BV ook mogelijkheden in biologische producten en levering onder private label. De producten zijn koelvers maar ook ingevroren verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen: Consumenten eenheden, bulk in dozen 1,8 kg – 2,75 kg (product afhankelijk) en 10 kg.

Meer informatieGoodbite_nieuw_Gehaktbal in jus

Schouten Europe B.V.
Burgstraat 12
4283 GG Giessen
Tel: 0183446390

info@schouteneurope.nl
www.goodbite.nl