Platform Duurzame Eiwitten

Meatless – Peulvruchten

meatless-4

Meatless is een 100% plantaardige vezel die een uitmuntend basismateriaal vormt voor het maken van een heerlijke maaltijd zonder vlees.
Maar Meatless wordt ook breed toegepast in combinatie met vlees, vis en kaas.  Door de combinatie met Meatless worden producten als gehakt en worst niet  alleen veel minder vet, maar wordt de productie ook milieuvriendelijker. En producten met Meatless smaken net zo lekker als reguliere producten.

Meatless laat  vlees en vleesloos naadloos in elkaar  overlopen en helpt zo een beter evenwicht in voeding te bereiken. Ons team  werkt elke dag aan betere voeding en voedingsconcepten. Meatless heeft de ambitie om koploper te zijn in de applicatie  van plantaardige vezels in vlees- vis en vleesvrije  producten. Ontstaan uit een vleeswarenproductiebedrijf heeft Meatless zich sinds 2006 ontwikkeld tot een bedrijf dat innovatieve concepten ontwikkelt voor producenten en retailers.  Wij hebben ruime ervaring met industriële vleesverwerkingsprocessen en vegetarische producties. Maar ook in vis en kaas helpen we bedrijven voedingsmiddelen te ontwikkelen die niet alleen gezonder zijn, maar ook een lagere impact hebben op het milieu.
meatless-1

Meatless wordt gemaakt van zuiver natuurlijke grondstoffen als lupine, rijst, karamel en tarwe en is “clean label”. Onze producten worden wereldwijd geleverd aan de grotere producenten van voedingsmiddelen en zijn in verschillende groottes en kleuren verkrijgbaar. Verder worden twee SKAL gecertificeerde bio-variëteiten geproduceerd.

Meer informatie

Gebroeders Spykerstraat 1
4462 GJ Goes
+31 (0)113-271 288

www.meatless.nl
jos@meatless.nl