Platform Duurzame Eiwitten

Ojah/Beeter – Peulvruchten

Ojah is de Nederlandse producent van Beeter®, de basis voor een geheel nieuwe categorie vleesalternatieven. Beeter® biedt levensmiddelenproducenten, supermarkten, groothandels en retailers de mogelijkheid een positie te verwerven in de groeiende vleesvrije markt. Recent zijn producten op basis van Beeter® verkozen tot ‘beste uit de test’ van de Consumentengids. Duurzaamheid en kwaliteit gaan met Beeter® hand in hand.

Beeter® heeft een ongeëvenaarde ‘beet’, makkelijk verwerkbaar en daarnaast:

  • 100% plantaardig
  • Glutenvrij
  • Duurzaam in Nederland geproduceerdLogo_Beeter_RGB-281x300

Beeter® wordt vermarkt als ingrediënt. Afnemers krijgen de vrijheid er zelf de lekkerste en meest verrassende producten van te maken die aansluiten bij hun eigen positionering en doelgroepen. Kunnen of willen ze dat niet zelf, dan schakelen we dienstverleners in die allerhande eindproducten kunnen leveren in bulk- en consumentenverpakking. Van spies tot kroket, van wokstukje, reepje en spekje tot schnitzel, van vleeswaar tot burger.

Producten op basis van Beeter® zijn te herkennen aan het Beeter.nl icoon op de verpakking. Een kwaliteitsstempel en een ‘venster’ voor bewuste consumenten die meer willen weten over de achtergrond van het product dat ze hebben gekocht.

Een selectie van bedrijven die al profiteren van de kwaliteit, verwerkbaarheid en vrijheid van Beeter® en in Nederland hun Beeter®-gebaseerde producten met succes aanbieden:

De Vegetarische Slager (out-of-home, retail)
The Dutch Weed Burger (out-of-home)
Oumph! Epic Veggie Eating (Zweden)

Meer informatie

Ojah BV
Frank Giezen – Algemeen directeur
Cuneraweg 9c
4051 CE Ochten

www.beeter.nl
info@beeter.nl